2022. gada Lielā prognoze


1. daļa - Ticēt, ka neiespējamais ir iespējams!

Zodiaka zīmju sadalījums dekādēs:

(dekāde, no vārdiņa desmit, veidojas sadalot vienas zodiaka zīmes 30 dienas trīs daļās...)

1. dekāde no 20. līdz mēneša beigām,

2. dekāde no 1. līdz 10. mēneša datumam,

3. dekāde no 11. līdz 20. mēneša datumam.

Zodiaka zīmes pirmās un pēdējās dienas datums var mainīties (precizējams pie astrologa).

Laikam jau sākumā būtu prātīgi atgādināt aktuālāko, tuvākā laika notikumu – Veneras „cilpošanu”, jeb gudrāk runājot - Veneras retrogrādo kustību (Veneras čika laiku), kas sāksies jau 19. decembrī un turpināsies līdz pat 29. janvārim. Jau decembra sākumā tā pamazām kļūst aizvien lēnāka, piesardzīgāka. Tā piebremzē gluži kā jūs, kad braucot ar auto paredzēts pagrieziens. Ko tad nāktos darīt vai nedarīt, sagaidīt no kosmiskās enerģijas šajā laika periodā? Venera ir skaistuma un mīlestības Dieviete, tāpēc tā aktualizēs tieši šo tēmu enerģētiku. Ziemassvētkos un Jaunajā gadā domas var pakavēties pie bijušajiem un bijušajām. Variet saņemt apsveikumus, ziņas, vēstulītes no cilvēkiem, kas reiz bijuši tuvi.

Tieksme būs uz romantiku, jaukām atmiņām. Kāds pa kluso var arī aizskriet uz randiņu. Nekas jau nopietns, tikai tā - karmas atmiņu kamoliņu jāpatin. Uz nopietnām tēmām mīlas jomā labāk šajā laikā neceriet. Neiesaka nedz šķirties, nedz laulāties. Arī esošo dzīvesbiedru, partneru starpā var atkārtoties sen aizmirstas ķildas un situācijas. Attiecību, mīlestības tēmas būs kā pēcstundu viela pagarinātajā klasē - vēlreiz apgūstama. Strīdi ne par ko. Tie nopietni nav vērā ņemami. Kā uznāks, tā arī pāries. Ja tā kompakti jānosauc šis laiks, es to sauktu par dzīves mācību stundu attiecībās un mīlas jomā. Ja runa ir par ietekmi uz skaistuma, kultūras un mākslas pasauli, tad vienīgais ko nevajadzētu darīt ir iegādāties kādas dārgas skaistuma lietiņas, jo zelta ķēdīte var pārtrūkt, gredzens iekrist sniega kupenā, bet skaistais balles tērps varētu piedzīvot kādu citu negaidītu likstu. Ja nu vienīgi iepirksieties lietoto preču veikalā vai lombardā - Venerai retrogrādā tāda izvēle varētu patikt. Ieteikumus var neņemt vērā tie, kas dzimuši laikā, kad Venera atradusies šādā kustībā. Bet to, kāda ir jūsu Venera - direkta vai retrogrāda - jautājiet savam astrologam!

Jā, vēl nedaudz par veselību. Šajā laikā jūtīgāka var būt jūsu āda, niķīgāka vielmaiņa, jūtīgāka muguras lejasdaļa - vidukļa zona, kakls, rīkle, balsene. Arī operatīvas iejaukšanās šajās zonās nav vēlamas. Vairāk šīs retrogrādās Veneras ietekmi varētu sajust Mežāži, Vēži, Svari un Auni, īpaši tie, kas dzimuši šo zīmju valdījuma 2. un 3. dekādē sākot no 1., 2. līdz divdesmitajiem mēneša datumiem.

Sīkāku informāciju par tēmu astro nomija un loģija - planētu kustība, redzamība, aptumsumi, numeroloģija u.c., kā vienmēr lasiet gada izdevumā „Astro prognozes 2022”.

Bērniņi, kas nāks pasaulē šajā laika posmā, būs ar īpašiem dzīves uzdevumiem minētajās tēmās. Turpmākā gada laikā Venera cilpas vairs nemetīs. Toties gada nogalē no 30. oktobra līdz. 2023. gada 12. janvārim „cilpos” planēta Marss, kas mitoloģijā ir kara Dievs. Astroloģiski tas ietekmē tēmas: darbs, auto, jūsu griba, rīcība u.c.

Tas nozīme, ka – ja vēlaties nākamgad iegādāties auto, mainīt darbu, kaut ko nozīmīgu paveikt, atvērt kādu ražotni, labāk to mēģināt izdarīt līdz minētajam oktobra datumam.

Kā min astrologi, šīs planēta spēks retrogrādajā kustībā pavājinās, enerģija samazinās, kaut kas iespējams jādara vairākkārtīgi. Marsa cilpa ir garāka par Veneras atrašanos retrogrādā kustībā. Katru gadu tā nav vērojama. Piemēram, 2021. gadā šī planēta cilpu nemeta.

Kādas tēmas var aktualizēties neatkarīgi no mūsu vēlmēm? Bieži novērota sarežģītība darba sfērā - darba zaudējums, maiņa, neapmierinātība, pārdomas, nevēlēšanās, nepatika atrasties konkrētajā darba vidē. Var būt profesijas maiņa - rīcības maiņa, jo enerģijas plūsma ir pretēja pierastajai. Automašīnas vai cita nopietnāka tehnika var prasīt pastiprinātu uzmanību - iespējams, ka vairāk remontēsiet nekā to lietosiet. Oktobrī situācija var aktualizēties, tālāk sekos risinājuma laiks, bet tikai 2023. gada janvāra vidū viss atrisināsies. Arī Marss, kā jebkura cita planēta var ietekmēt mūsu veselību. Tam ir pēkšņa, negaidīta enerģija, tāpēc šajā laikā nevajadzētu steigties. Jābūt pacietīgiem. Jūtīga var kļūt galva, acis. Jāsargā sevi no traumām, apdegumiem, auto negadījumiem. Operācijas nav vēlamas , jo īpaši - minētajās zonās.

Bērni, kas nāks pasaulē Marsa cilpas laikā, saņems uzdevumus, kurus dzīvē būs jārisina saistība ar izvēlēto profesiju - tā varētu stipri atšķirties no vispārpieņemtiem arodiem. Iespējams, ka nākotnē būs jāpiestrādā pie sava gribasspēka attīstīšanas.

Retrogrādā Marsa ietekmi minētajā laikā visvairāk varētu izjust Dvīņi, Strēlnieki, Zivis un Jaunavas.

Visvairāk būsiet dzirdējuši par dižčika laikiem, kas saistīti ar komunikatīvo planētu Merkuru - tirdzniecības aizbildni. Šī planēta čika laikus veido trīs reizes gadā. Par Merkura ietekmi šajos periodos daudz būsiet dzirdējuši. Par to, ka nevajadzētu veikt lielākus pirkumus un uzsākt jaunas tēmas dzīvē. Labvēlīgāk ir pabeigt reiz iesāktus projektus, veikt revīziju sevī un ap sevi. Tie ir laika posmi, kuros vajadzētu it kā apstāties, pārdomāt, lai pēc brītiņa atkal dotos tālāk ar jaunu enerģiju un jaunām atziņām. Cilvēki, kas dzimst šajā planētas fāzē, parasti ir citādi domājoši, analītiskāki, nerunīgāki, bet filozofiskāk noskaņoti. Viņi septiņas reizes mēra līdz nogriež, tiem ir spēcīgāka atmiņa. Viņi ir labi šahisti.

Pirmā šāda Merkura cilpa būs jau drīz - no 2022. gada 14. janvāra līdz 4. februārim. To vairāk varētu izjust 1. dekādes Ūdensvīri, Lauvas, Skorpioni un Vērši un 3. dekādes Mežāži, Svari, Auni un Vēži.

Otrā cilpa - no 2022. gada 10. maija līdz 3. jūnijam, kura vairāk varētu ietekmēt 1. dekādes Dvīņus, Zivis, Jaunavas un Strēlniekus un 3. dekādes Vēršus, Skorpionus, Ūdensvīrus un Lauvas.

Trešā Merkura cilpa no 2022. gada 10. septembra līdz 2. oktobrim, kas varētu spēcīgāk ietekmēt 1.dekādes Svarus, Aunus, Mežāžus un Vēžus, kā arī 3. dekādē dzimušos Jaunavas, Zivis, Dvīņus un Strēlniekus. Minēto zīmju pārstāvji var pavērot un paanalizēt šos gada periodus, varbūt notiek vai gluži pretēji-nenotiek kas zīmīgs.

Kopumā labs laiks jaunu ideju realizācijai, sākumam, uzsākšanai būs laika posms no 5. februāra līdz 29. aprīlim, jo šajā laikā nav nevienas planētas cilpa - visas planētas atrodas savā dabiskajā - direktā kustībā, līdz ar ko enerģija plūst brīvi!

Tomēr jāņem vērā tas, ka 30. aprīlī gaidāms Saules aptumsums, tāpēc jaunu lietu uzsākšanu vajadzētu paspēt savlaicīgi (pastāv uzskats, ka aptumsuma ietekme vērojama krietni pirms un arī pēc aptumsuma un ne tikai konkrētajā dienā).

Detalizētu informāciju par aptumsumiem 2022. gada laikā lasiet iepriekš minētā izdevuma 16. lpp.

Tagad atgriezīsimies pie planētu enerģētikas. Saturns - mūsu lielais Skolotājs , turpinās atrasties Ūdensvīra zīmē. Šīs planētas mācību stundas varētu izjust gan 2. un 3. dekādes Ūdensvīri, gan arī šajās dekādēs dzimušie Vērši, Lauvas un Skorpioni.

Labvēļa - Jupitera ceļš diezgan straujā tempā vedīs cauri Zivīm, un jau vasarā, ietiecoties arī Auna zīmē, veidos enerģētisko cilpu - retrogrādu. Gada otrajā pusē Jupiters vēl atgriežas Zivīs, bet gada nogalē Zivis pametīs uz 12 gadiem. Finansiālu veiksmi un vispārēju labvēlību sajutīs ūdens stihijas zīmes: Zivis, Skorpioni un Vēži, kā arī 1. dekādes Auni, Strēlnieki un Lauvas. Savukārt sarežģītāk finansu un īpašuma lietas var kārtoties Jaunavām, Dvīņiem un Strēlniekiem, ka arī 1. dekādes Svariem un Mežāžiem.

Urāns joprojām Vērša zīmē reformēs pašus Vērsīšus un viņu pierasto ikdienas kārtību. Jaunas tēmas var aizsākt arī Jaunavas un Mežāži - jūs var saistīt arī astroloģija. Nemieru un saspringtāku dzīves periodu var sajust gan paši Vērši, īpaši tie, kas dzimuši 2. dekādē, gan 2. dekādē dzimušie Skorpioni un 2. dekādes Lauvas. Neptūns pārliecinošāk ieslīd 3. dekādē Zivīs. Neptūns bieži ir klātesošs pie neskaidrām dzīves pozīcijām, nesaprotamām izjūtam, noslēpumiem, šaubām un intrigām, ilūzijām. Tāpēc gan pašām 3. dekādes Zivīm, gan 3. dekādē dzimušajām Jaunavām, Dvīņiem un Strēlniekiem var būt būs jāsastopas ar kādu miglas vālu dzīvē, kuru būs grūtāk kliedēt.

Savukārt, Plūtons lēnām, bet pārliecinoši tuvojas Ūdensvīram. Tomēr šīs planētas pāriešana no Mežāža uz Ūdensvīru, kas var nest aiz sevis ļoti globālas laikmeta pārmaiņas, notiks tikai 2023. un 2024. gadā. Šī gada laikā Plūtons joprojām akcentēs Mežāža 3. dekādi, ietekmēdams īpaši tos, kas dzimuši no 16. līdz 20. datumam janvārī, jūlijā, aprīlī un oktobrī. Tātad 3. dekādes Mežāžus, Vēžus, Aunus un Svarus. Plūtons astroloģijā tiek tulkots kā lielais reformators. Ja šī planēta ietekmē labvēlīgi - reformas ir vēlamas un iespējamas, ja tā veido saspringtu attālumu pret jūsu planētām, tad jārēķinās ar grūtāku posmu dzīvē. Vēlme kaut ko globāli mainīt būs, bet realizācija visticamāk jāatliek. Realizēt pārmaiņas varētu paši Mežāži, Vērši un Jaunavas, īpaši tie, kas dzimuši 3. dekādē.

Rahu, jeb karmiskā Mēness mezgla ceļš vedīs mūs no Dvīņu uzdevumiem pretim Vērša zīmes enerģētikai, jo tas „kustās” pretēji planētu kustībai. Dvīņu enerģētiku būsim atstrādājuši un laiks būs nomainīt uzdevumu! Tuvāko pāris gadu laikā, sākot no 2022. gada janvāra vidus , mūsu visu uzdevums būs kļūt radoši praktiskiem! Sajust stabilu pamatu zem kājām, novērtēt to, kas mums ir, darboties radoši, spodrināt savus talantus, jāmācās būt vienkāršiem. Enerģija būs vērsta uz rezultātu. Ko sēsim, to pļausim! Iespējams, ka tuvākie gadi paši parādīs mums mūsu iepriekšējo gadu darbu rezultātu. Mazāk runāsim un filozofēsim, bet vairāk darīsim!

Tuvākā gada laikā „samudžinātās auklas” biežāk būs jāatpiņķerē pašiem 3. un 2. dekādes Vēršiem, 3. un 2. dekādes Skorpioniem, Lauvām un Ūdensvīriem.

Lilita, jeb melnais Mēness slīdēs pa Dvīņu zīmes 2. dekādi , bet aprīļa otrajā pusē jau pāries Vēža zīmē, kuru šķērsos visa gada laikā. Lilitai ir tumsnēja enerģētika. Tā bieži ietekmē veselību, kārdina , maldina. Tai ir karmiska atbalss un līdz ar to notikumi, kas ar Lilitu saistās ir meklējami iepriekšējās inkarnācijās un ir ļoti grūti skaidrojami. Līdz maijam tās ietekmi varēs sajust 3. dekādes Dvīņi, Zivis, Strēlnieki, Jaunavas. Sākot no maija- Auniem, Svariem, Vēžiem un Mežāžiem nāksies rēķināties ar šiem karmas likumiem, kurus būs sagatavojusi Lilita.

Vēl par asteroīda Hīrona ietekmi. Tas lēni slīd pa Auna zīmes 2. dekādi. Tā apriņķojums apkārt Saulei līdzinās 50 gadiem. Līdz ar ko , tie, kas dzimuši 1972. gadā un 2022. gadā svinēs savas apaļās dzimšanas dienas, esiet vērīgi! Hīrons jums var dot kādu interesentu zīmi, kas kalpos jums par tādu kā laimes durvju atslēdziņu turpmākajiem gadiem. Ieklausieties sapņos, intuīcijā, kādā balsī, skaņā- pamaniet kaut ko neparastu un spējat iztulkot, saprast šo zīmi! Tā ir domāta jums!

Savukārt 2. dekādes Auniem dzīve varētu piespēlēt duālas situācijas-divus darbus, divas nodarbes, divas mājvietas, divus peļņas avotus, divus partnerus u.t.t. Pie tam, šīs divas tēmas var būt pretējas, nesaistītas ar pilnīgi dažādu enerģētiku.

Vēl nedaudz pakavēsimies pie laika periodiem, kad planētas veidos savstarpēji saspīlētus – saspringtus aspektus, jeb attālumus. Šī gada laikā karmiskais Mēness mezgls Rahu savienosies ar planētu Urānu Vērša zīmē. Paralēli tam veidosies saspīlējumi arī starp citām nozīmīgām planētām. Tāpēc laika periodā no jūlija vidus līdz septembra sākumam ieskaitot un novembrī jārēķinās ar sarežģītāku enerģētiku pasaulē kopumā. Šis laiks vairāk var ietekmēt Vērša, Lauvas, Ūdensvīrus un Skorpionus, kas dzimuši savas zodiaka zīmes 2. un 3. dekādē.

TAGAD PALŪKOSIMIES AUSTRUMU VIRZIENĀ!

KĀDA ENERĢIJA PIEMĪT NĀKOŠAJAM - ŪDENS TĪĢERA GADAM? KĀPĒC TAS TIEK DĒVĒTS PAR MELNO TĪĢERI?

Tas ir saistīts ar stihiju, kura saistīta ar konkrēto gadu . Austrumu tautām ūdens stihijai atbilst melnā krāsa, nevis zilā, kā to varētu skaidrot rietumu astroloģijā. Katrus divus gadus pēc kārtas 5 stihijas nomaina cita citu. 2 gadus valda ūdens, nākamos divus koks, nākamos divus uguns, nākamos divus gaiss, nākamos divus metāls un tad atkal ūdens un tā tālāk. Tādejādi cilvēka dzimšanas gads, kas sakrīt ar viņa dzimšanas stihiju atkārtojas tikai reizi 60 gados. Šogad savu ūdens Tīģera gadu būs sagaidījuši tie, kas dzimuši 1962. gadā. Pēc austrumnieku domām Tīģeru gada cilvēkiem viņu gads varētu būt ļoti nozīmīgs, svarīgs. 12 gadu ciklā Tīģeris ir trešais, jo kā leģenda vēsta, trešais sasniedzis Dievu. Pirmā bijusi žurka, kas kopā ar Vērsi šķērsojusi upi, bet bijusi ieslēpusies Vērša ausī. Kad abi nonākuši pie Dieva, tā ātri izlekusi no Vērša auss un nostājusies Dieva priekšā kā pirmā. Tad nu 12 gadu ciklā Žurka tikusi pie goda būt pirmajai. Vērsis ieņēmis 2. vietu. Kā trešais ieradies Tīģeris. Tad nu varam uzskatīt, ka nākamo gadu būsim jau 3. klasē! Vēl daudz jāmācās! Tīģeris austrumos tiek dievināts. Tam tiek piedēvētas pat pārdabiskas spējas. Tīģeriem tiek veltīti svētki, dejas. Tas tiek pielūgts un apbrīnots.

Daudz var lasīt par lēcienu, kas būtu veicams Tīģera gadā. Tomēr viss nav tik vienkārši. Tīģeris lec tikai tad, kad zina, ka nekļūdīsies. Lieki neriskēs. Svarīgās par lēcienu ir laiks, kas bijis pirms šī nozīmīgā notikuma. Tāpēc nākamgad lielāku nozīmi jāvelta sagatavošanās procesam, nekā pašam notikumam. Tas skaidrojams ar Tīģera nopietno attieksmi pret iesildīšanos, izstaipīšanos, fizisku un emocionālu noskaņošanos.

Jā, un gada devīze skanot šādi: „Drosme bez piesardzības ir neprāts!” Diezgan atbilstoši notikumiem pasaulē, vai ne?

Un vēl viena norāde - Tīģerim patīk zināt, mācīties! Kas gan par līderi bez zināšanām?!

Lai tad arī mums visiem neizsīkstoša zināšanu kāre Tīģera gadā!

Tīģera gada sākums svinams 1. februārī, plkst. 7:46 no rīta pēc Rīgas laika. Šim gadam piemitīs vīrišķā jeb jan enerģija. Tātad gaidāms aktīvs gads. Šajā svētku reizē variet likt uzsvaru uz zilu, pelēku un oranžu toni, kas tiek uzskatītas par Tīģera gada veiksmes krāsām. Galdu var dekorēt ar dzeltenu liliju - Tīģera gada laimes simbolu!

UN TAGAD LAIKS MAIJU NOSLĒPUMAINAJAM KALENDĀRAM UN 2022. GADA ENERĢĒTIKAI NO SENO TOLTEKU SKATA PUNKTA.

Maiju astroloģijai piemīt divdesmit dienu un 13 tonāli, jeb enerģētiskie viļņi. Tie mainās secīgi viena aiz otras. Katrs cilvēks dzimst kādā no 20 dienu un 13 viļņu savienotās enerģētikas. (Ja ir interese uzzināt savas dzimšanas dienas enerģētiku-vaicājiet, došu norādes.)

Pēc šī principa arī lūkosim 2022. gada 1. janvāra enerģētiku, jo mēs dzīvojam ar šo atskaites punktu. Aplūkosim arī 2021. gada 26. jūlija un 2022. gada 26. jūlija enerģētiku, jo pēc šī senā pasaules kārtības kalendāra gads sākas tieši šajā datumā, bet 25. jūlijs tika uzskatīts par dienu ārpus laika.

Sāksim ar enerģētiku, ar kurā dzīvojam šobrīd - sākot no 2021. gada 26. jūlija. Dienas nosaukums , ar kuru iesākās maiju jaunais gads pagājušā vasarā bijis Pērkons (Kawak) un 10 enerģētiskais vilnis (tonāls).

Diena paredz, ka saņemsim to, ko esam pelnījuši! Gaidāmi negaidīti pavērsieni. Enerģija darbojas pēc principa - Cilvēks domā, Dievs dara. Izskatās, ka dienas enerģētika ir pat ļoti atbilstoša esošam gadam. Dienai piemita ļoti neparasta enerģētika – tā bija brīdinoša. Cilvēkos varēja rasties vēlme piedzīvot ko nebijušu. Tomēr tiekam pārbaudīti, vai esam pietiekoši gudri, lai lieki neriskētu. Par cik šī enerģija vēl turpinās, tad rīkosimies tieši tāpat kā Tīģeris un speciāli likteni neizaicināsim. Visu izplānosim, labi sagatavosimies, nebūsim pārdroši. Pērkonam – negaisa laikam ir arī savi plusi, - tas paredz lietu, tātad auglību gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Tad lai būtu tā kā ir dabā, kad pēc negaisa uzspīd saule un viss kļūst sulīgs un auglīgs!

2022. gada 1. janvāris – dienas nosaukums 13. Krams (Etznab), kas maiju astroloģijā ir pielīdzināms ierocim, nazim, ar kuru tika veiktas masveidīgi šīs tautas upurēšanas rituāli. Izklausās baisi, tomēr maiju astroloģijā šo dienu uzskata par jaunu sākumu, transformāciju. Līdzīgi kā Plūtons, kas kaut ko paņem, nojauc, lai atbrīvotu vietu kam jaunam. Šo dienu traktē kā līdzjūtības dienu. Tā ir divu pretpolu diena. Dzīvība un nāve. Labais un ļaunais. Garīgais un laicīgais. Rast vienotību, harmoniju - nākt pie sevis, apjaust sevi kā vienota veseluma mazu, bet nozīmīgu daļiņu! Lūk – šīs dienas enerģētika! Jā un 13. vilnis jeb tonāls dod jaunu iespēju - jaunu sākumu! Kaut kas ir noslēdzies, bet kaut kam jaunam būs dzimt!

2022. gada 26. jūlija dienas enerģētika- 11. Ķirzaka (Kan). Šī diena saistās ar auglību, dzīvesprieku, labām pārmaiņām, attīstību. Tā ir diena , kas ļauj atjaunot to, kas bijis neglābjami zaudēts. Līdzīgi kā ķirzaka, kas no jauna tiek pie zaudētās astes, arī mēs spēsim uzsākt no jauna savas dzīves! Ticēt, ka neiespējamais ir iespējams! Dienas enerģija ir absolūti neizskaidrojama un apbrīnojama ar to, ka tas, kas notiek ir kā acīmredzamas - neticamais! Enerģētiskais vilnis paredz spēju pārciest visus pārbaudījumus, kas būs ceļā. Tas nesola vieglāko ceļu, tomēr savienojot sarežģīto viļņa enerģētiku un daudzsološo, brīnumaino dienas enerģētiku mēs ticēsim labajam!

Kā teicis Džims Morisons, kas dzimis 4. Ķirzakas dienā: "Esmu Ķirzaku karalis - es visu varu!"

( Papildus resursi: www.maiji.lv, www.maiji.zabre.lv, www.maya.nmai.si.edu)

2. daļa - 12 dvēseļu kaleidoskops 2022. gadam!

Sastādot šīs prognozes, kas katru no jums var uzrunāt diezgan personīgi, tiek ņemta vērā Saules atrašanās katrā no 12 zodiaka zīmēm. Vienā zodiaka zīmē dzimušajiem Saule var atrasties gan zīmes sākumā, gan vidū, gan beigās. Tas ir atkarīgs no datuma, kurā esiet nākuši pasaulē, tāpēc vēlreiz atgādināšu- lai prognozes būtu precīzākas, dalīsim zodiaka zīmi 3 dekādēs. Katrs var noskaidrot, kurā dekādē esat dzimuši. Ja jūsu dzimšanas datums ir no 21. līdz 1. mēneša datumam, tad Saule būs 1. zodiaka zīmes dekādē, ja no 2. līdz 11. – 2. dekādē, ja no 12. līdz 20.datumam - 3. dekādē. Tie, kas dzimuši datumos, kad mainās zodiaka zīmes, precizējiet savas Saules atrašanos pie astrologa vai izmantojiet visiem pieejamās astroloģiskās programmas, piemēram, šo: www.astro-seek.com.

Atceramies arī to, ka tas , kas domāts visiem, nav domāts nevienam! Precīzākas savas individuālās gada prognozes pasūtiet griežoties pie saviem astrologiem, kas ņems vēra jūsu precīzos dzimšanas datus.

Tagad ķersimies Aunam pie ragiem!

AUNS

Dubults neplīst!

Jaunākā dvēsele - bērns( 0-7).

Atslēgas vārds - Es Esmu!

Enerģijas plūsma - tikai uz priekšu!

Devīze- ātrāk, augstāk, tālāk!

Auni šogad sagaidīs veiksmes planētu - Lielo labvēli Jupiteru! Tas ir galvenais jūsu zīmes notikums! Goda vārtus planētai celiet jau maijā. Īpaši prieki varētu būt 1. dekādes Auniņiem. Pārējos Jupiters aplaimos nedaudz vēlāk. Jums labās ziņas būs tikai 2023. gadā, tāpēc nāksies paciesties, kas jums ne tik labi padodas. Pirmās dekādes Auni ķer, ko var līdz oktobrim, tad nedaudz pacietības līdz Ziemassvētkiem, kad atkal varēsiet uzgavilēt. Tātad finansu un īpašuma lietās visam vajadzētu būt pa skaisto. Beidzot jūsu centieni tiks atbilstoši atalgoti! Kāds ātrāk, kāds vēlāk, bet beigu beigās jau visi saņems cerēto. Īstenojiet savas drosmīgās un oriģinālās idejas! Nav nekā tāda, ko jūs nespētu! Gada sākumā varētu aktualizēties attiecību tēma. Būt vai nebūt, mīlēt vai nemīlēt, esošo vai bijušo vai topošo...? Tāds varētu būt jautājums. Maijā, līdz ar ziedoni dabā, uzplauks arī jūsu sirdis, uzplauksiet paši! Maija nogalē, jūnijā enerģijas būs daudz. Plānojiet darbus, komandējumus vai vienkārši aktīvi pavadiet atvaļinājumu. Vasaras sākums labvēlīgs auto vai kāda cita braucamrīka iegādei vai gluži pretēji- pārdošanai.

Ja gluži ar galvu sienā neskriesiet - pašsajūta un veselība būs laba. Ja arī kaut kas gadīsies, jūsu enerģija ātri atjaunosies. Var gadīties, ka jūsu dzīves slīdēs tādās kā paralēlēs, kas savstarpēji nekrustosies, tomēr katra no tām var būt ar galēji pretēju enerģētiku apveltītas. Iespējams, ka kādā no jomām būs jāveic izvēle. Tas nebūs viegls uzdevums. Šogad veiksmīgi variet savienot divas dzīves pozīcijas vienlaicīgi.

Sākot no maija kopējā enerģētika var kļūt saspīlētāka. Periodiski, nākošo mēnešu laikā, katrs no jums var sastapties ar kādu tumšāku mākoni, kas varētu būt saistīts ar tēmu -ko reiz sējāt, to pļausies gada otrajā pusē. Grūtāk realizēt pārmaiņas dzīvē varētu būt 3. dekādē dzimušajiem, īpaši tiem, kas dzimuši no 17. līdz 19. aprīlim. Par cik kopējais gada fons ir labvēlīgs, tad katram sastaptajam mākonim šī gada laikā būs arī sava zelta maliņa. Pozitīvi dzīves notikumi var risināties arī augustā un gada nogalē -decembrī.

VĒRSIS

Mana māja - mana pils!

Dvēseles vecums - jaunietis (7- 14)

Atslēgas vārdi - Man IR!

Enerģijas plūsma - vērsta uz rezultātu.

Devīze - darbs dara darītāju!

Enerģijas virpuļos iesprūdusī naudas plūsma tuvākā pusgada līdz gada laikā atbrīvosies. Saņemsiet to, kas ilgāk gaidīts. Visa gada laikā finansiālā un īpašuma tēma būs jums labvēlīga. Variet pirkt, pārdot, renovēt un labiekārtot savus mājokļus, saimniecības ēkas , darbnīcas. Urāns, kas joprojām virzās pa jūsu zīmi - piedāvās iespējas. Šogad vairāk Urāna „jaunumus” sadzirdēs un idejas uztvers 2. dekādē dzimušie Vērši. Tomēr prieki un patīkamās emocijas var mīties ar satraukuma periodiem, kas vairāk gan varētu attiekties uz 2. un 3. dekādē dzimušajiem. Lēnāk pār tiltu - tiešā un pārnestā nozīmē, ap jūlija nogali un augusta pirmo pusi, kā arī novembri un decembri, kad veidojas diezgan saspringtas planētu ainas.

Minētajos laika posmos Vērsī esošajam Urānam pievienojas karmiskais Mēness mezgls Rahu, kas var aktivizēt virkni dinamiskāku notikumu dzīvē kopumā. Iespējams, ka vasaras otrajā pusē svarīgas dzīves tēmas aktualizēsies, bet ap gada nogali situācijas raisīsies.

3. dekādē dzimušajiem ieteicamas globālas pārmaiņas dzīvē kopumā. Labi risināsies ar mantojuma lietām saistīti jautājumi, projekti tiks apstiprināti, varēsiet piesaistīt finanses.

Veselības tēma, pašsajūta - vājais punkts. Saturna atrašanās Ūdensvīrā nav Vēršiem labvēlīgs laiks. Saudzējiet sevi, savas muguru, kaulu sistēmu, sprandu, ceļus. Īpaša piesardzība derētu 2.un 3. dekādē dzimušajiem. Neatlieciet vizīti pie speciālista!

Gada sākumā pie iesāktiem, bet nepabeigtiem darbiem var piestrādāt 3. dekādes Vērši.

Vasara iesāksies ar pacilātu noskaņojumu. Tas būs labs laiks mīlestībā, attiecībās. Ja plānojiet atvaļinājumu, tad to derētu izmantot tieši jūnijā.

Dinamiskāka dzīve varētu kļūt jūlijā, tomēr neesiet steidzīgi un pārgalvīgi vasaras mēnešos.

Visu baudiet ar mēru! Strādājiet pie paškontroles. Auto iegādi neatlieciet uz gada otro pusi. Sākot no novembra vairāk uzmanības var prasīt esošie spēkrati.

DVĪŅI

Liekam jaunu bildi iekšā!

Dvēseles vecums - students (14 - 21)

Atslēgas vārdi - ES DOMĀJU un RUNĀJU!

Enerģijas plūsma - duāla, virzīta laikam pa priekšu.

Devīze - dzīvot dzīvē dzīvu dzīvi!

Neskatoties uz notiekošo pasaulē - esat skaisti uzplaukuši! Tas priecē! Jūsu spēja lidot laikam pa priekšu ir maģiska! Par to jums jāpasakās savam aizbildnim – Merkuram, kurš jums nodevis spējas skriet pa plašo debesu jumu un nelaist dziļi sevī negatīvo enerģiju. Jūs esat kā kosmiskās antenas, kas absorbē visu slikto un izstaro tikai labo! Tā turēt! Lielais Labvēlis, planēta Jupiters jums raidījis daudz labā. Visticamāk, ka jau ir uzlabojies jūsu finansiālais stāvoklis, īpašuma lietas, tāpēc lielām problēmām sevi nodrošināt ar stabilu sajūtu arī nākamajā gadā-nebūs. Ja nu kādam materiālās tēmas tuvākā gada laikā sagādās raizes, visticamāk, ka viss ātri atrisināsies. Arī Saturns – Lielais Skolotājs Dvīņus šogad saudzēs. Nopietnu problēmu nemana. Tas nozīmē, ka veselība būs stipra. Vainas un vainiņas ies ar līkumu. Gada sākumā- pirmajos 4 mēnešos 2. un 3. dekādē dzimušajiem jāspēj adekvāti izvērtēt esošās situācijas. Nevajadzētu ļauties kādam kārdinājumam, jo rezultāts nesakritīs ar to, ko bijāt cerējuši. Arī veselība šajos mēnešos var pieklibot. Sākot no maija, jūnija jutīsieties jau daudz labāk, arī dzīvot un darboties varēsiet daudz pārliecinošāk.

Es ieteiktu šo gadu izmantot pēc iespējas ražīgāk dzīvojot un intensīvāk darbojoties, it kā mēģinot padarīt arī kādus darbus uz priekšu, jo ap 2023. gadu dzīves temps varētu būt jāsamazina. Tāpēc teikšu, ka šis gads kopumā jums ir labvēlīgs.

Interesanti, ka šogad arī planēta Marss ilgstoši atradīsies Dvīņu zīmē. Tāpēc sākot ar augustu līdz pat gada nogalei jārēķinās ar šīs planētas ietekmi un klātbūtni. Marsa lielais čika laiks būs tieši jūsu zīmē. Iespējams, ka kādam būs jāparemontē savs auto, kādam darba lietas jāsakārto, kādam jāpiestrādā pie savas veselības, bet vēl kāds mēģinās atkārtoti tikt pie braukšanas tiesībam. Varētu sajust tādu kā bremzējošu enerģiju. Varbūt ņemt to vērā un nopietnākus darāmos darbus padarīt līdz augustam, kamēr enerģijas plūsma būs jums īpaši labvēlīga.

Karmiskais Mēness mezgls drīz pametīs jūsu zīmi, līdz ar ko arī pagātnes rēgi, karmiskās tēmas būs atstrādātas. Liekam jaunu bildi iekšā!

Venēra jūs aplaimos uzreiz pēc Jāņiem-jūnija beigas un jūlija pirmā puse var iepriecināt ar kādu jauku pasākumu, notikumi, dāvaniņu, finansiālu atbalstu, jauku tikšanos. Kādu var apciemot arī Amora bulta! Gaidiet vasaru! Vasaru esiet uzsūkuši jau dzimstot - tas ir jūsu laiks!

VĒZIS

Kal dzelzi, kamēr tas karsts!

Dvēseles vecums - māte, tēvs (21 - 27)

Atslēgas vārds -ES JŪTU!

Enerģijas plūsma - centrēta uz savu un tuvinieku dzīvi.

Devīze - visur ir labi, bet mājās vislabāk!

Finansu un īpašuma planētai, Lielajai labvēlim Jupiteram pārliecinoši ieejot Zivīs, arī Vēži (kā jau ūdens stihijas zīme) saņem labvēlību no šī lielā debesu milža. Tāpēc tuvākā gada laikā variet sevi pieskaitīt pie veiksmīgajām zīmēm. Vismaz materiālās lietas risināsies jums labvēlīgi. Stabilitāte būs. Tomēr , ja esat iecerējuši ko paveikt pirkšanas, pārdošanas sakarā , nenokavējiet veiksmīgo periodu, jo šīs planētas ceļš tālāk vedīs Auna zīmē, līdz ar ko enerģētika mainīsies. Izmantojiet laiku jau no šī gada decembra līdz nākamā gada maija vidum . Ja tomēr nepaspēsiet veikt darījumus, labs laiks būs arī gada nogalē - novembrī, decembrī. Iespējams, ka darījumus varētu iesākt gada sākumā-pirmajā gada pusē, bet risinājums nāks tikai gada nogalē vai ari 2023. gadā.

Jārēķinās, ka 2023. gadā finansu enerģija varētu plūst jau sarežģītāk.

Interesanti, ka planēta Marss līdz Vēža zīmei šogad nemaz nenonāks, jo savu lielo cilpu vadīs iepriekšējā - Dvīņu zīmē. Laba dzīves dinamika var būt no aprīļa vidus līdz maija nogalei, kad Marss būs ūdens stihijas zīmē, līdz ar to arī Vēžiem darba lietas ritēs raiti, autiņi ripos labi. Ja kādam ir doma nomainīt spēkratu vai mainīt darbu-droši rīkojaties tieši šajā laikā! Viss ies no rokas. Venēras-mīlestības Dievietes labvēlību jutīsiet gan aprīlī, maijā, gan jūlijā , augustā un oktobrī, novembrī. Šajos mēnešos jūsu sabiedrotais būs prieks, veiksme, mīlestība. Variet ļaut sevi palutināt. Baudiet dzīvi visās tās krāšņumā. Gada pašā sākumā, kamēr Venēra metīs savu cilpu, varētu būt jāpiedzīvo kādas attiecību peripetijas. Kā jau minēju-var uzjundīt reiz bijuša jūtas gan jums pašiem, gan bijušajiem parteriem. Ziemassvētkos, Jaunajā gadā variet saņemt apsveikumus no sen neredzētiem un piemirstiem draugiem, paziņām. Arī pašiem Vēžiem tā vien gribēsies kādam par sevi atgādināt.

Sākot no aprīļa un tālāk visa gada laikā Vēža zīmi šķērsos Lilita, jeb melnais Mēness. Tāpēc secīgi - 1. pēc tam 2. un 3. dekādē dzimušie rindas kārtībā varētu sajust kādas dīvainas enerģijas, kas katra dzīvē var izpausties ļoti dažādi. Kādam veselība, kādam attiecības, bet vēl kādam naudas vai īpašuma tēmas var būt aktuālas. Tāpēc visa gada laikā, sākot ar aprīli- visu ļoti izvērtējiet, jo karmas neredzamā acs būs klātesoša. Ja būs, kur un ko parevidēt jūsu dzīvē - Lilitas ietekmi sajutīsiet. Lilitas uzdevums ir pabiedēt, likt pārskatīt savu attieksmi, rīcību, domas, darbus. Ja viss saprasts un apdomāts- tās spēks zūd. Te strādā princips – gaisma uzvar tumsu, jo gaismai un labajam pasaulē vienmēr ir lielāks spēks kā tumsai.

Intuīcija ar jums ir draugos, tāpēc turpiniet uzticēties savai iekšējai balsij - tā nepievils!

LAUVA

Dažreiz mazāk nozīme vairāk un lēnāk nozīme ātrāk!

Dvēseles vecums - uzņēmējs (27 - 35)

Atslēgas vārds - JA ES GRIBU, TAD ES VARU!

Enerģijas plūsma - uz pilnību it visā.

Devīze - nekad nav tik labi, lai nevarētu būt labāk!

Par cik Lielais Skolotājs - planēta Saturns joprojām būs tieši pretim Lauvas zīmei- Ūdensvīrā, tad saspringta enerģētika ik pa laikam kādam no Lauvas zīmē dzimušajiem varētu dot kādu uzdevumu vai mācību stundu. Ja šajā 2021. gadā vairāk tika pārbaudītas jūlijā, jeb 1. dekādē dzimušās Lauvas, tad tuvākais gads nopietnākus uzdevumus varētu gatavot 2. un 3. dekādē dzimušajiem, tātad augusta Lauvām. Ar ko saistīti gaidāmie lielie uzdevumi - laiks rādīs. Kādam veselība, kādam finanses, kādam īpašumu tēma, bet vēl kādam attiecību lauciņš jāsakārto. Kā saka - katram savs.

Finansu un īpašuma lietās varētu nākt risinājums. Spriedze, kuru stiprāk 2021. gadā varēja izjust augusta Lauvas, mazināsies jau gada sakumā. Risinājums būs. Vislabāk finansu un īpašuma lietas risināsies jūlija un augusta sākuma Lauvām. Sākot no maija darījumi var notikt! Vairosies tas, kam jāvairojas! Gada sākumā-janvārī un maijā, jūnijā un jūlijā enerģijas būs daudz-gribēsies kalnus gāzt, dzīve ritēs dinamiskāk. Realizējiet to, kas iecerēts. Šajos mēnešos labi risināsies arī darba jautājumi. Var plānot braucienus gan darba, gan atpūtas sakarā. Ja domājiet par jaunu auto iegādi, arī šo ieceri variet īstenot minētajos mēnešos.

Labi izdosies savienot divas dzīves tēmas. Var darboties divās jomās- divos darbos, divos projektos. Var būt divi ienākuma avoti un pat divās vietās variet justies vienādi labi-kā mājās. Tātad divi dzīves pretpoli, divi pretstati, dalīta enerģija-tas viss jums der!

Maijs un augusts būs labvēlīgs attiecību tēmai. Labs laiks uzsākt jaunas vai atsvaidzināt esošu attiecību kvalitāti. Šajos mēnešos vairāk prieka, smaida, optimisma, baudu, dāvanu un jauku pārsteigumu! Tāpēc atvaļinājumu vai izklaides plānojiet šajos mēnešos.

Urāna ietekmi vairāk varētu izjust 2. dekādē dzimušās Lauvas. Šai planētai ir tāda kā ritmiska enerģētika, tāpēc var būt kādi pārsteigumi, pēkšņi notikumi, stresa vai satraukuma periodi, kas ik pa laikam aktivizējas, bet ik pa laikam norimst. Tas pats var būt vērojams ar idejām. Tās var „skriet pa galvu” diezgan haotiski, ik pa laikam samudžinot prātu. Rast izeju no daudzo ideju kalambūra var būt diezgan sarežģīti. Visticamāk, ka labās idejas un to īstenošana vēl tikai notiks - nākotnē.

JAUNAVA

Dodamies darīt, jeb ko var izdarīt šogad, neatliec uz nākamo!

Dvēseles vecums - kalpotājs (35 - 42)

Atslēgas vārds - ES DOMĀJU, PRĀTOJU, RADU!

Enerģijas plūsma - rāmi, lēnām.

Devīze - 7 x nomēri!

Lai arī jūsu zīmes valdījumā nav manāma nopietno planētu kustība, vienmēr var saskatīt kādus interesantus aspektus, jeb attālumus līdz galvenajām, lielo prognožu veidojošām planētām. Karmiskais mezgls būs izslīdējis cauri Dvīņiem un ietieksies Vērša zīme, kur tas savienosies ar planētu Urānu. Tas nozīmē, ka pēdējo 1,5 gadu laikā risināmās tēmas būs atšķetinātas un enerģija plūdīs jau daudz vieglāk. Nejutīsiet saspīlējumu. Vienīgi 3. dekādes Jaunavām drusku vēl jāuzmanās no Lilitas ietekmes, kas var pabojāt nervu sistēmu uzsūtot nelāgas sajūtas, domas-kādu „gruzīti” gada sākumā. No aprīļa Lilita sāks savu ceļu jau Vēža zīmē, tāpēc arī kopējā enerģētika Jaunavām uzlabosies. Vasaru sagaidīsiet ar priecīgu skatu nākotnē. Jāteic, ka Urāns un karmiskais Mēness mezgls Vērša zīmē sūtīs jums tādu kā Dieva staru, labvēlību jaunu ideju realizācijai. Notikumi risināsies jums par labu, kāds var izmēģināt savu veiksmi-paraustīt fortūnu aiz ūsām! Kaut gan kopumā finansu jautājumos var būt zināms satraukums spriedze, jo Jupiters- naudas un veiksmes planēta pirmā pusgada laikā atradīsies jums tieši pretim - Zivīs, tātad opozīcijā, kas astroloģiski tiek dēvēts par saspringtu aspektu. Labā ziņa ir tā, ka šogad Jupiters Zivīs ilgi nekavēsies, līdz ar ko jau gada otrajā pusē arī finansu un īpašuma jautājumi raisīsies. Neptūns gan ir tāds lēnāk ejošs. Šogad tas aktivizē tikai 3. dekādi. Tas nozīmē, ka šaubu un neziņas laiks par nākotnes tēmu un dzīvē kopumā, dīvainas izjūtas, pašsajūta varētu būt Jaunavām, kas dzimušas laika posmā ap no 12. līdz 19. septembrim. Pēdējo gadu laikā būsiet gana domājuši un analizējuši, plānojuši. Tagad droši variet realizēt arī globālākas dzīves pārmaiņas. Nav ko vairs atlikt! Es ieteiktu izmantot kopumā paredzamo - labvēlīgo enerģētiku 2022. gada laikā , jo pilnīgi iespējams, ka ap 2023. - 2024. gadu dzīves tempus būs nedaudz jāsamazina.

Gada sākums labvēlīgs attiecību spodrināšanai. Variet atjaunot un turpināt reiz aizsāktu mīlas stāstu. Šī gada decembris un 2022.g. janvāris būs labs laiks , lai pabeigtu reiz iesāktos gara darbus- dzejoļu krājumus, stāstus. Veiksmīgi var pabeigt reiz iesāktos rokdarbus adījumus, tamborējumus, pinumus u.c. Var atkārtot kādu Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam veltītu kultūras projektu. Jūlijs un augusts- labvēlīgs laiks darījumiem, braucieniem, auto un citas tehnikas iegādei. Enerģijas būs daudz un spēka pietiekoši!

Labvēlīga enerģētika, kas sekmēs prieku, dāvanu prieku, finansu plūsmu, veiksmi, izdošanos, būs jūnijā un jūsu mīļajā septembrī, kad Venēra slīdēs tieši pa Jaunavu un veiks mazus, bet patīkamus pieskārienus jūsu dzīvēm. Gribēsies pucēties, baudīt un savas dzimšanas dienas jauki nosvinēt!

SVARI

Esi laipns, kad vien tas ir iespējams, bet tas vienmēr ir iespējams.

/Dalailama/

Dvēseles vecums - jaunu iespēju meklētājs (42 - 49)

Atslēgas vārds - ES IZVĒRTĒJU!

Enerģijas plūsma - duāla, periodiska, pluss mijas ar mīnuss, balts mijas ar melnu.

Devīze - Kas var būt labāks par šo!?

Visa gada garumā Lielais Skolotājs Saturns būs jums labvēlīgs, tāpēc nekādu nopietnu problēmu dzīvē kopumā nevajadzētu būt. Galvenā vērtība - veselība, - būs stipra!

Sarežģītāk enerģija varētu plūst 3. dekādē dzimušajiem, īpaši 20., 21., 22. oktobra Svariem.

Jums grūtāk varētu būt realizēt globālas pārmaiņas dzīvē, arī veselība jāuzrauga.

Finansiāli pēdējā gada laikā esat bijuši priviliģēto statusā. Arī īpašuma lietās varētu būt jau sakārtotas. Tuvākā gada laikā variet sajust Lilitas, jeb melnā Mēness-karmiskās zīmes ietekmi. Tas gan slīdēs pa Vēža zonu, bet Svari var saņemt saspīlētu aspektu. Neļaujieties kārdinājumiem, viltus trauksmēm, sijājiet-vērtējiet visu , mēģiniet atšķirt būtisko no nebūtiskā, falšo no īstā-visās dzīves jomās. Karmiskās spēlītes būs jūtamas. Labi gan, ka šie trauksmes signāli ir tikai atblāzma no pagātnes-nopietnas seku nebūs. Interesants dzīves posms varētu būt otrā gada puse, sākot no augusta otrās puses. Variet gatavoties kādiem veiksmīgiem darījuma un atpūtas braucieniem. Gada otrajā pusē var arī pabeigt reiz iesāktos mājokļu remontus vai atkārtot kādu veiksmīgu projektu.

Attiecībās, mīlestības tēmā variet sajust arī retrogrādās Venēras ietekmi, kas savu cilpu savelk jau šī gada nogalē un nākamā gada sākumā. Vairāk kā nekad sajutīsiet stipru vēlmi apsveikt , uzrunāt savus bijušos un bijušās. Kaut arī tikai domās, bildēs - attālināti gribēsies pakavēties senās atmiņās. Kāds var arī saņemt arī uzaicinājumu uz mīļu, romantisku tikšanos! Tomēr īstās jūtas, patiesā mīlestība varētu atklāties nedaudz vēlāk- ap Velentīndienu, kad Venēra turpinās savu normālo kustību un labāk spēs pavēstīt kas ir kas un kurš ir kurš. Arī vasarā-jūnijā, jūlijā labs laiks romantiskām jūtām, jaukiem dzīves notikumiem. Un, protams, šūpļa dienu ietvaros-oktobrī būs jūsu baudu un dāvanu, sīko laimes brīzu laiks! Kā jau Svariņiem pienākas, kāds var sajust arī šo spēcīgo duālo enerģētiku visa gada garumā: divi darbi, divas mājvietas, divi hobiji un pat attiecības ar diviem, tātad slavenais trīsstūris! „Viss pa divi” enerģija varētu būt aktuāla tiem Svariem, kas dzimuši no 29. septembra līdz 6. oktobrim ieskaitot. Izvēle, šis mūžam aktuālais Svaru zīmes atslēgas vārds turpina būt aktuāls arī tuvākā gada laikā!

Darba lietas aktualizēsies gada otrajā pusē. Viss ritēs kā iecerēts-darbojaties tā kā būsiet iecerējuši. Arī spēkratu nomaiņa var būt aktuāla. Auto iegādi labāk veikt gada pirmajā pusē, piemēram, februārī.

SKORPIONS

Kas neriskē, tas nedzer sarkanvīnu!

Dvēseles vecums - Lielo patiesību meklētājs (49 - 56)

Atslēgas vārdi - JA ES GRIBU, TAD MAN VAJAG!

Enerģijas plūsma - apslēpta, bet ļoti spēcīga- maģiska.

Devīze - caur ērkšķiem uz zvaigznēm!

Visa kā būs gana! Kam nauda, kam bauda, kam kāda asara jānobirdina. Diezgan kontrastaina gada enerģētika kopumā. Tie, kas pagājušo gadu izjuta kā pārbaudījumu laiku-visticamāk, ka 1. vai 2. dekādē dzimušie, nākamā gadā varēs uzelpot un sakārtot savas dzīves. 2. dekādē dzimušie arī šī gada laikā varētu just lielāku stresu, spriedzi un piedzīvot satraucošākas emocijas, dažādus pārsteigumus. 2. un 3. dekādē dzimušie vēl varētu tikt nopietni pārbaudīti – jābūt uzmanīgākiem un jāsaudzē sevi, jāseko pašsajūtai, veselībai. Toties finansu un īpašuma jautājumos- uzplaukums! Es teiktu, ka veiksmes putns jāķer aiz astes! Var pirkt un pārdot, kārtot ar mantojumu saistītās lietas.

Jau no paša gada sākuma, var aktualizēties tādi piņķerīgāki, ar karmisko atstrādi saistīti uzdevumi, jo visa gada laikā karmiska ass būs tieši starp Skorpiona un Vērša zīmēm. Tātad no nopietniem uzdevumiem izvairīties nevarēs nu nekādi. Gada sākumā karmiskās mācību stundas var piedzīvot 3.dek. dzimušie, gada vidū 2. dek., Skorpioni, bet gada pēdējā trešdaļā-1. dekādē dzimušie. Veiksmīgāka enerģētika būs aprīlī un jūlija otrajā pusē-augusta pirmajā pusē, kad var plānot atpūtu, atvaļinājuma laiku, privātas tikšanās. Tas būs labs laiks attiecību, mīlestības jomā. Arī jūsu dzimšanas dienas laiks-oktobris, novembris var nest daudz patīkamu brīžu.

Savukārt jūlija beigas un augusta sākums var būt tāds nemierīgāks, satrauktāks. Sajūta kā pirms kaut kāda svarīga notikuma. Iespējams, ka būs jāatliek kāds darījums, brauciens. Var pievilt tehnika, automašīna tikt nogādāta servisā. Ja ir doma nomainīt spēkratu, tad labāks laiks auto iegādei un pārdošanai būs gada pirmajā pusē, līdz aprīļa vidum. Arī citus- lielākus darījumus labāk veikt gada pirmajā pusē, kad naudas plūsma būs jums labvēlīga.

Vēl viens gadiņš būs tāds piņķerīgāks. Ar to jārēķinās. Tāpēc visu tveriet tā mierīgi un rāmi - nesasteidziet, bet arī nenokavējiet iespējas, kuras neskatoties ne uz ko – būs!

STRĒLNIEKS

Es neesmu vēl bijis visur, bet tas ir manā sarakstā.

Dvēseles vecums - skolotājs, lektors (56 - 63)

Atslēgas vārds - ESMU PĀRLIECINĀTS!

Enerģijas plūsma - dinamiska, pozitīva - aizvien uz augšu!

Devīze - trakajiem pieder pasaule!

Gada nogale un sākums var būt diezgan dinamisks, aktīvs, darbiem un dažādām nodarbēm piesātināts. Neskatoties uz zināmiem ierobežojumiem, ceļosiet! Ja ne tālu, tad vismaz pa Latviju vai kaimiņvalstīm noteikti! Kā saka, galvenais ir process- izvirzīt mērķi un sasniegt to! Lai nu citi stādinās un atturās - Strēlnieks ir dzimis , lai būtu kustībā - gan fiziskā, gan garīgā! 2022. gads noteikti ir gads, kad variet darboties pierastajā ritmā, izmantojot iespējas. Tomēr paturiet prātā domu, ka 2023. un 2024. gadā tempi būtu jāsamazina, jo planētu enerģētika kļūs saspringtāka.

Tātad - darām ko varam jau šeit un tagad! Neatliekam uz vēlāku to, ko esam iecerējuši tuvākā gada laikā.

Finansu un īpašuma lietās risinājums varētu nākt sākot ar aprīli, maiju un vēlākos mēnešos.

Lai nesatrauc gada sākuma sastrēgums naudas un īpašuma lietās - viss atrisināsies jums par labu. Tuvākā gada laikā lieliski izdosies arī apvienot divas savstarpēji nesaistītas tēmas-darbus, hobijus, peļņas avotus u.c.. Duālā enerģija darbosies lieliski. Kādam izdosies atslēgt ilgi meklētās Laimes zemes durvis. Ieklausieties zīmēs un simbolos! Tie rādīs pareizo ceļu!

3. dekādē dzimušie - ir laiks globālām pārmaiņām, droši uz priekšu!

Gada sākumā uzmanīgi izvērtējiet savas ašās idejas un piedāvājumus- rezultāts var neatbilst jūsu iecerēm! Lieki neriskējiet! Nesasteidziet notikumus! Karmiskie , neatrisinātie dzīves mezgli būs atraisīti! Enerģija plūdīs harmoniskāk, būsiet mierīgāki.

Spriedze var augt sākot no augusta, kad kareivīgais Marss veidos opozīciju ilgstošākā laika posmā. Līdz ar to var kļūt aktuāla tēma-darbs, darba vieta, nodarbošanās, auto tēma, tehnika, veselība. Risinājums var nākt tikai 2023. gada sākumā -janvārī, kad tā sauktā Marsa cilpa , jeb šīs planētas čika laiks beigsies.

3.dekādes Strēlnieki var sajust arī Neptūna - šaubu un neziņas sūtīto ietekmi. Ik pa laikam variet sajusties apjukuši, mērķi pazaudējuši.

Maijs, jūnijs un jūlijs būs vareni aktīvs laiks posms-enerģijas būs daudz, liksiet to lietā gan sportojot, gan ceļojot vai kā citādi aktīvi atpūšoties.

Ja esat nolēmuši pirkt auto, labāk to darīt gada pirmajā pusē.

Mīlestības tēmā, attiecībās un radošajos pasākumos labvēlīgs laiks būs maija, augustā un laikā ap jūsu šūpļa svētkiem-novembra beigās un decembrī, kad būs labs laiks sevi palutināt!

MEŽĀZIS

Mēs nevaram izmainīt pasauli nemainot mūsu domāšanu.

/Einšteins/

Dvēseles vecums - profesors (63 - 70)

Atslēgas vārdi - ES DARU DARĀMO!

Enerģijas plūsma - pamatīga, viss notiek pa īstam un ilglaicīgi!

Devīze: roc dziļāk - kāp augstāk!

Pēdējo gadu laika esiet kļuvuši aizvien atvērtāki jaunajam! Apgūstiet jaunākās tehnoloģijas un izmantojiet tās ikdienas dzīvē. Pieraduši pie tā, ka dzīve ir pārsteigumu pilna! Turpiniet būt atvērti un jūs piedzīvosiet aizvien jaunas , interesantas sajūtas. Atcerieties veco, labo patiesību par Mežāža enerģētiku- gadi ir jūsu bagātība! Tātad katru nākamo gadu sagaidiet ar prieku un ticību, ka tas būs labāks par iepriekšējo. Tuvākais gads solās būt jums labvēlīgs. Pārbaudījumu laiks ir aiz muguras. Tagad tikai uz priekšu un uz augšu! Baudiet dzīvi! Finansu un īpašuma tēmās gada pirmajā pusē viss risināsies labvēlīgi. Gada pirmajos mēnešos var nākties pastrādāt vairāk , aizstājot savus sasirgušos kolēģus. Sākot no maija vidus finansu jautājumi var nerisināties tik raiti, kā bija iecerēts. Maijā, jūnija un jūlijā enerģijas būs daudz. Jutīsieties varošs un darošs. Mīlestības lietās , attiecībās aktuāls var būt gada sākums. Venēras klātbūtni īpaši var sajust 3. dekādē dzimušie. Ceļu atpakaļ pie jūsu sirdīm var meklēt bijušie vai bijušās. Mēģinās atjaunot attiecības. Esošajās attiecībās arī var būt sajūta, ka atkal jau esiet strupceļā, kāpjat uz vecajiem grābekļiem. Mieru, mieru-tikai mieru. Visi trači drīz beigsies īsti nesākušies. Aizmirstiet-viss būs pa skaisto! Nekautrējaties būt mīļi pret sev tuvajiem! Ja iemācīsieties izrādīt mīlestību, saņemsiet pretim vairākkārtīgi!

Sākot no aprīļa līdz pat gada nogalei, iepretim Mežāža zīmei atradīsies Lilita, jeb melnais Mēness, kas secīgi-sākumā 1. vēlāk 2.dekādē dzimušos un gada nogalē 3. dekādes Mežāžus katru savā tēmā varētu pārbaudīt. Kādam veselība, kādam attiecību tēma, citam darbs, vēl kādam finanses var radīt bažas un satraukumu. Tam nevajadzētu būt nekam nopietnam. Lilita tikai nedaudz jūs pabiedēs. Jūnijā - līdz ar uzplaukumu pašā dabā, uzplauksiet arī paši! Labs mēnesis atpūtai, spēku atjaunošanai, baudām! Izbaudiet vasaras sākumu atvaļinājumos, izbraukumos vai vienkārši baudot saules peldes dārzā un pludmalē-kā nu kuram tīk. Zinu, ka bezdarbība nav jūsu izvēle, tomēr-palutiniet nedaudz arī pats sevi! Septembrī ar jauniem spēkiem sāksiet jauno mācību gadu. Enerģijas būs gana. Būsiet ziedoši un priecīgi arī tieši pēc gada, kad atkal sagaidīsiet Saulīti savā Mežāža zīmē ap Ziemassvētkiem un Jauno gadu!

ŪDENSVĪRS

Nebēdziet no sevis - ejiet pie sevis!

Dvēseles vecums - zinātnieks (70 - 77)

Atslēgas vārdi - ES ZINU!

Enerģijas plūsma - oriģināla, vērsta uz nākotni, izzinoši-pamācoša.

Devīze: dzīvo bez robežām!

Par cik Lielais Skolotājs - planēta Saturns joprojām turpina darboties jūsu zīme, tad attiecīgi arī jums varētu tikt liela daļa šī gada nopietno eksāmenu uzdevumu. Pagājušā gada laikā vairāk tika pārbaudīti 1. dekādē dzimušie. Nu varēsiet atvilkt elpu. Tagad laiks pienācis 2. un 3. dekādes Ūdensvīriem risināt savas dzīves uzdevumus. Saturns iegājis dziļāk jūsu valdījumā, līdz ar to mainās arī uzdevumu saņēmēji. Līdz 2023. gada pavasarim vēl jāpiecieš šis planētas klātbūtne. Tad jau arī enerģētika kopumā pamainīsies uz labu. Patiesībā šī planēta ir jūsu draugs-esiet Saturna pavalstnieki jau kopš dzimšanas. Gan pagājušais, gan nākamais gads saliks visu pa plauktiņiem, sakārtos jūsu ikdienu, veselību, domas. Kad Saturns savu darāmo būs padarījis, būsiet atbrīvojušies no visa liekā, nevajadzīgā un kļūsiet daudz harmoniskāki. Galvenā jūs pārvaldošā planēta Urāns , kas pēdējo gadu laikā darbojas Vērša zīmē , var ietekmēt 2. dekādē dzimušos, sūtot jums tādu kā spriedzes staru. Dzīvē to var sajust kā pastiprinātu nervozitāti, nemieru, negaidītus notikumus. Pagaidām ar ideju realizāciju arī jāpaciešas. Jūs māca dzīvot rāmāk, mierīgāk - neskriet viesiem un visam pa priekšu! Vadības un organizācijas lietas arī tagad jāuztic kādam citam. Tas nav viegls uzdevums, bet tieši tā būsiet ieguvēji nākotnē. Nebēdziet no sevis-ejiet pie sevis!

Finansu un īpašuma jautājumos būsiet jau visu atrisinājuši- šī enerģētika plūst un plūdīs jums vēlamajā virzienā. Būsiet apmierināti.

Karmiskais Mēness mezgls gan veidos asu staru pret Ūdensvīru-tātad, kas risināms-jārisina. Karmiskās aukliņas un diedziņi, kas līdz šim samudžināti un nomesti kāda neredzamā mājas stūrī, gribi vai negribi - būs jāatpiņķerē. Savas aktuālās samezglojumu tēmas katrs pats zinās vislabāk- kam nauda, kam attiecības, kam veselība vai draugu tēma. Ko reiz esat sasējuši, tagad vēlams atraisīt.

Marts, jūnijs, jūlijs un oktobris būs jums labvēlīgi mēneši-baudiet atpūtu, apmeklējiet koncertus, izstādes, ceļojiet, darbojaties radošajās tēmās. Arī attiecību lauciņā šie mēneši var nest patīkamus brīžus.

Sākot no jūlija variet sajust enerģijas pieplūdumu, vēlmi aktīvi darboties. Ja ir doma iegādāties auto vai cita veida tehniku, to gan būtu labi darīt līdz aprīļa vidum.

Šis gads vairāk domāts plānošanai, nedz nopietnu lēmumu realizēšanai. Vēl nedaudz pacietības! Varbūt der ieklausīties Tīģera gada pamācībā: laba sagatavošanās lēcienam ir daudz svarīgāka par pašu lēcienu!

ZIVIS

Mēs neesam Šeit, lai visu zinātu.

/J.Rubenis/

Dvēseles vecums - viedais (77 - 84)

Atslēgas vārds - ES TICU!

Enerģijas plūsma - klusa, dabiska, vienkārša.

Devīze: dod Dieviņi otram dot, ne no otra mīļi lūgt!

Ar cieņu un godu sagaidīsim savas zīmes valdnieku Jupiteru- Lielo labvēli! Nedaudz jau paviesojies Zivīs, tas ar lielāku jaudu mūs apciemos 2022. gada pirmajā pusē! Tie , kas vēl nav paspējuši izjust un izmantot šīs planētas labvēlību iepriekšējā gada laikā- dariet to šogad! Sākot ar decembra pēdējām dienām un turpinot 2022. gadā savu atrašanos Zivīs, Jupiters aktivizēs Zivtiņu Saules – visas pēc kārtas. Gada nogalē un gada sākumā veiksmes laiks varētu būt 1. dekādē dzimušajiem, februāra otrajā pusē un martā labvēlība tiks 2. dekādes Zivīm, bet aprīlis un maija sākums būs 3. dekādē dzimušo iespēju laiks. Izmantojiet Jupitera piedāvājumu! Finansu un īpašuma tēmas raisīsies labi. Jupiters Zivīs atgriezīsies tikai pēc 12 gadiem! Tāpēc - darām, ko varam! Aprīlī būs spēcīga enerģētika Zivīs, jo satiksies abi zīmes valdnieki- Neptūns un Jupiters! Diez, kādus notikumus tie aktivizēs?! Ja dabā varētu būt stipras lietus gāzes un ūdens līmeņa paaugstināšanas, tad Zivis varētu piedzīvot, piemēram, lielu uzplaukumu-tas būtu jauki! Neaizmirsīsim, ka abas šīs planētas var pavairot arī kaut ko nevēlamu. Piedomāsim pie tā, bet cerēsim uz pozitīvu enerģētiku kopumā.

Nu, ko - arī pārbaudījumi būs jāuzņem godam! Saturns Zivīs 1. dekādē ieslīd 2023. gada martā. Psiholoģiski būsim gatavi nākotnē gaidāmajai revīzijai, mācību stundām, bet noteikti izmantosim šī gada labvēlību! Pēdējā laikā Lilita no Dvīņu zīmes arī pārbauda Zivis- veselības tēma kļūst aktuāla, optimisms pieplok, asaras birst, domas ne tās labākās. Melnā Mēness, jeb Lilitas ietekmi varēja sajust 1. un 2. dekādē dzimušie. Vēl jau kādu laiku ietekme būs jūtama. Drīzumā arī 3. dekādes Zivis varētu sajust šīs tumsas valdnieces karmiskos nedarbus. No aprīļa Lilitas ietekmi Zivis vairs neizjutīs, līdz ar ko veselība uzlabosies, optimisms atgriezīsies un asaras nožūs. Varēsiet baudīt vasaru visā tās plaukumā!

Gada otrajā pusē, sākot no augusta līdz pat decembrim, var aktualizēties jautājumi saistīti ar darbu, veselību-plānotām un neplānotām operācijām. Iespējams automašīnas remonts. Aprīlī, jūlijā, oktobra nogalē un novembra sākumā labvēlīga būs planēta Venēra. Sagaidāmi mazi prieciņi: izklaides, dāvanas, kultūras pasākumu apmeklēšana. Labs laiks jaukām tikšanās reizēm, randiņiem, mīlas piedzīvojumiem. Venēra stimulēs arī jūsu radošo ideju realizāciju, sirsnību un labestību, bez kuras nav iedomājama jūsu dzīve! Kas gan Zivīm var būt svarīgāks par tuvo, mīļo cilvēku labsajūtu! Pašas -, kā jau vienmēr, pielāgojoties un mainoties visām jūras bangām izpeldēs cauri!

Pieteikties savai astrologa konsultācijai vai apmācībām, aizpildot pieteikuma veidlapu, varat ŠEIT.